MIÉRT JÓ KODÓSNAK LENNI?

"Mert nagyon diákközpontú az iskola. Igazán érezhetjük, hogy minden értünk van. Sok jó program volt a Kodós-napokon is. A közösségi programok mindig jól összekovácsolják az osztályt és éreztetik velünk, hogy jó ide tartozni."

MIÉRT JÓ KODÓSNAK LENNI?

"Kodósnak lenni különleges érzés, mert az iskola falain belül egyfajta baráti, meleg érzés fog el. Hallottam más iskolák tanárairól, ismerőseim sokat meséltek, de bevallom őszintén, sehol sem tapasztaltam tanárok és diákok között hasonló viszonyt."

MIÉRT JÓ KODÓSNAK LENNI?

"Én szeretem ezt az iskolát, és ha újra választhatnék, hogy hol tanuljak tovább, újra ezt választanám. A tanárok többnyire rendesek, rendkívül jó tanár-diák kapcsolatok is kialakulnak, szerintem nagy mértékben figyelembe veszik a diákok érdekeit Sok mindenre nyitottak a tanárok az újítások terén."

MIÉRT JÓ KODÓSNAK LENNI?

"Több szempontból is jó döntés volt a Kodolányit választani: lett két nyelvvizsgám, és valós nyelvtudásom. Az öt év alatt tökéletesen megérett a továbbtanulás gondolata. Életre szóló barátságok köttettek." - Bodó Petra

MIÉRT JÓ KODÓSNAK LENNI?

"A sok pozitív vélemény, amiket hallottam az iskoláról és a nyílt nap is teljesen meggyőzött, hogy a Kodolányi megfelelő oktatást tud nekem biztosítani és szerencsére sikerült is felvételt nyernem. A színvonalas nyelvoktatás mellett (én angolt és németet tanultam), minden más tantárgy tanulása nagyon élvezetes volt, mivel nagyon jó szaktanárok tanították azokat." - Wittner Eszter

MIÉRT JÓ KODÓSNAK LENNI?

"Az igazgatóság és a tanári kar rugalmas, a mi szemszögünkből is látják az iskolát.Az igazgató asszony beszédei mindig kellemesen rövidek, érdekesek és nekünk szólnak."

MIÉRT JÓ KODÓSNAK LENNI?

"Az igazgatóság és a tanári kar rugalmas, a mi szemszögünkből is látják az iskolát.Az igazgató asszony beszédei mindig kellemesen rövidek, érdekesek és nekünk szólnak."
Arrow
Arrow
Slider

Pénzügyesek


A "Pénzügyesek" című televíziós középiskolai vetélkedőben szerepeltek diákjaink!

„Pénzügyeseink” bár nem nyerték meg az RTL Klub által szervezett versenyt, de derekasan helytálltak a nagyon erős mezőnyben. Sokat dolgoztak, lelkesek és valóban ügyesek voltak!

A játékban 18 csapat vett részt.  Három elődöntőt rendeztek 6-6 csapattal, a döntőbe minden versenyfordulóból 2 csapat jutott. Csapatunk tagjai: Borsos Rebeka, Czifrus Richárd, Harangozó Krisztina, Major Mátyás, Makai Dominik, Zoltán László Gáspár.

A versenyben pénzügyekkel, vállalkozásokkal összefüggő érdekes, tartalmas, izgalmas feladatokat kellett a csapatoknak megoldaniuk, bemutattak egy lehetséges vállalkozást, összeállítottak egy családi költségvetést. Előzetes feladatként két reklámfilmet is kellett készíteni: az egyikben iskolánkat kellett bemutatni, a másikban pedig egy valós, vagy kitalált iskolához kapcsolódó tárgyat kellett reklámozni, max. 25 másodpercben. Nézzetek bele a kisfilmekbe!

A műsor-sorozatot (8 epizód) szombat délelőttönként vetítik majd az RTL Klubon október végétől.

Gratulálunk a szerepléshez!

Bemutatkozó kisfilm>>

Reklámfilm - karrierkalap >>

 

a csapat
 
 
Copyright © 2009 Kodolányi János Gimnázium és Szakgimnázium
H-8000 Székesfehérvár, Szabadságharcos út 57. Tel: 22/502-331
Impresszum