Iskolaorvos

 

Iskolaorvosi és védőnői ellátás

Iskolaorvos   Dr. Keresztesi Julianna

Asszisztens:      Schmölczer Heléna

Orvosi rendelés ideje:

                          Kedd :              8.00.- 12.00.

Iskolavédőnő:   Kimmel Katalin

                        e-mail:Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

Iskolai napjaim:         

Védőnői fogadóóra:      Csütörtök: 08.30. - 13.00.

A fenti időpontokban keresheted fel az iskola orvosát, a betegrendelés vagy szűrővizsgálat alkalmával adott, szakorvoshoz szóló beutaló eredményeivel, testnevelés besorolás miatt.


Betegség esetén a tanulók a háziorvost-ahol a betegbiztosítási kártyát leadták - keressék fel. Természetesen iskolai rosszullét, baleset esetén első ellátásra jelentkezhet az iskola orvosánál.

A vidéken lakó, naponta bejáró tanulók betegség esetén a lakhelyükön levő háziorvoshoz menjenek el, s ne utazzanak be betegen az iskola orvosához.

A kollégiumban lakó tanulók - ahol kollégiumi orvos nem rendel-az iskolát ellátó iskolaorvost kereshetik fel betegség esetén, a betegség első napján.

Az iskolai sportversenyekre az orvosi vizsgálatokat (ISK) csak előre bejelentett, megbeszélt időpont szerint tudja az iskolaorvos elvégezni.

KÖVESS MINKET A FACEBOOK-on!

Iskolánk bankszámla száma: Raiffeisen Bank Zrt: 12023008-00181972-00100001
 

LOGO EU flag-Erasmus

A projektet az Európai Bizottság támogatta

logo hatartalanul 

logo TEMPUS

 

Copyright © 2009 Kodolányi János Gimnázium és Szakgimnázium, H-8000 Székesfehérvár, Szabadságharcos út 57. Tel: 22/502-331 ¦ Impresszum