MENZA

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.


Tisztelt Szülők! Kedves Tanulók!


MENZA BEFIZETÉS 2017/2018 TAVÉVBEN >>

Kérjük, figyeljék az iskolában elhelyezett tájékoztatást is, mert a menzarendelés és a fizetés csak a fenti napokon lesz lehetséges.
Amennyiben a tanuló az adott napokon nem tartózkodik az iskolában, az étlap leadását abban az esetben is meg kell oldani (osztálytárs, e-mail), mert az étterem felé le kell jelenteni. A díj befizetése történhet később is.

Megértésüket köszönjük!
Gazdasági Iroda

***

Iskolánkban lehetőség van kedvezményes áru étkezés igénybevételére (MENZA). A tanulók az intézmény mellett található YBL épületben tanítási napokon 11-14:30-ig ebédelhetnek.

A menza megrendelése minden hónap végén történik az előre meghirdetett időpontokban. CSAK EZEKEN A NAPOKON TUDUNK MEGRENDELÉST ELFOGADNI!

A megrendelési időpont előtt a következő hónap étlapja felkerül az iskola honlapjára, valamint a befizetés helyszínén is kihelyezésre kerülnek.

A megrendeléssel egy időben kell az ebédet befizetni, de arra is van lehetőség, hogy legkésőbb a következő hónap 10-éig történjen meg a befizetés.

A megrendelést akkor is le kell adni, ha a tanuló beteg, vagy egyéb ok miatt nem tartózkodik az iskolában a megrendelési napokon. Ebben az esetben a honlapról letöltött étlapot e-mailben vagy más módon (osztálytárs, testvér) kell eljuttatni az iskolába. E-mail cím: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Kedvezmény igénybevételére (nagy családos, tartós betegség, rendszeres gyermekvédelmi kedvezmény) akkor van lehetőség, ha a tanév megkezdésekor a gazdasági irodában a kedvezméynre való jogosultságot igazolják, illetve a szükséges dokumentumokat kitöltik.

Amennyiben a tanuló beteg, vagy egyéb ok miatt nem tudja a megrendelt ebédet elfogyasztani, lehetőség van lemondásra maximum az adott nap reggel 9 óráig.

A lemondás CSAK az alábbi telefonszámokon történik: 22/502-555, 22/348-366.Copyright © 2009 Kodolányi János Gimnázium és Szakgimnázium
H-8000 Székesfehérvár, Szabadságharcos út 57. Tel: 22/502-331
Impresszum