MIÉRT JÓ KODÓSNAK LENNI?

"Mert nagyon diákközpontú az iskola. Igazán érezhetjük, hogy minden értünk van. Sok jó program volt a Kodós-napokon is. A közösségi programok mindig jól összekovácsolják az osztályt és éreztetik velünk, hogy jó ide tartozni."

MIÉRT JÓ KODÓSNAK LENNI?

"Kodósnak lenni különleges érzés, mert az iskola falain belül egyfajta baráti, meleg érzés fog el. Hallottam más iskolák tanárairól, ismerőseim sokat meséltek, de bevallom őszintén, sehol sem tapasztaltam tanárok és diákok között hasonló viszonyt."

MIÉRT JÓ KODÓSNAK LENNI?

"Én szeretem ezt az iskolát, és ha újra választhatnék, hogy hol tanuljak tovább, újra ezt választanám. A tanárok többnyire rendesek, rendkívül jó tanár-diák kapcsolatok is kialakulnak, szerintem nagy mértékben figyelembe veszik a diákok érdekeit Sok mindenre nyitottak a tanárok az újítások terén."

MIÉRT JÓ KODÓSNAK LENNI?

"Több szempontból is jó döntés volt a Kodolányit választani: lett két nyelvvizsgám, és valós nyelvtudásom. Az öt év alatt tökéletesen megérett a továbbtanulás gondolata. Életre szóló barátságok köttettek." - Bodó Petra

MIÉRT JÓ KODÓSNAK LENNI?

"A sok pozitív vélemény, amiket hallottam az iskoláról és a nyílt nap is teljesen meggyőzött, hogy a Kodolányi megfelelő oktatást tud nekem biztosítani és szerencsére sikerült is felvételt nyernem. A színvonalas nyelvoktatás mellett (én angolt és németet tanultam), minden más tantárgy tanulása nagyon élvezetes volt, mivel nagyon jó szaktanárok tanították azokat." - Wittner Eszter

MIÉRT JÓ KODÓSNAK LENNI?

"Az igazgatóság és a tanári kar rugalmas, a mi szemszögünkből is látják az iskolát.Az igazgató asszony beszédei mindig kellemesen rövidek, érdekesek és nekünk szólnak."

MIÉRT JÓ KODÓSNAK LENNI?

"Az igazgatóság és a tanári kar rugalmas, a mi szemszögünkből is látják az iskolát.Az igazgató asszony beszédei mindig kellemesen rövidek, érdekesek és nekünk szólnak."
previous arrow
next arrow
Slider

OFFICE365 tájékoztatás

Kedves Diákok!

 

Ha egy tanórán tanárod azt kéri, hogy a Teams programmal dolgozz, ezen az oldalon keresztül tudsz bejelentkezni.

Office 365 bejelentkezés 

A szükséges felhasználói nevet és jelszót Kréta üzenet formájában kaptad meg. Keresd meg az üzenetet, akár le is fényképezheted, hogy biztosan meglegyen! Ha nem találod, vedd fel a kapcsolatot a titkársággal!

Kérem, hogy asztali számítógép esetében NE a letöltést válaszd, hanem a webes alkalmazást! A webes alkalmazás megbízhatóbban működik. A telefonos/mobil applikáció kiválóan használható.

Bejelentkezés után válaszd a Teams alkalmazást, majd a csoportok közül a tantárgyadhoz tartozó csoportot!

 

office3651

Mire használható a Teams program?

· Kapcsolatot tarthatsz diáktársaiddal, és tanároddal (csevegés, vagy akár videokonferencia)

· A Fájlok menüpont alatt elérheted a tanárod által feltöltött segédanyagokat.

· A Feladatok menüpont alatt az Assigned résznél találod a megoldandó feladatokat. Mindig kövesd a feladatleírást! Ha elkészültél, nyomd meg a TURN IN gombot, ezzel küldheted be a megoldást!

· Láthatod a feladatra kapott értékeléseket.

 

office3652

Copyright © 2009 Kodolányi János Gimnázium és Szakgimnázium
H-8000 Székesfehérvár, Szabadságharcos út 57. Tel: 22/502-331
Impresszum

EFOP LOGO