Tájékoztató a 2020. március 16-tól érvényes digitális munkarenddel kapcsolatban

Tisztelt Szülők! Kedves Diákok!

Az EMMI 3/2020. (III.14.) határozata értelmében 2020. március 16. napjától az oktató-nevelő munka tantermen kívüli, digitális munkarendben kerül megszervezésre.

Ez nem rendkívüli szünetet jelent, hanem az oktatás módjának megváltoztatását, melynek keretében továbbra is biztosítani kell a tanulók számára a tanulás lehetőségét. A megváltozott körülményekhez az intézményeknek, a pedagógusoknak, diákoknak és a szülőknek is alkalmazkodniuk kell.

Az új munkarend értelmében a tanulóknak tilos az iskola oktatási célú látogatása, ezért tisztelettel tájékoztatom Önöket az alábbi veszélyhelyzet idejére vonatkozó működési rendünkről:

1. Az épület nyitva tartása március 18-tól: 7.30-15.00 óra

Az épületbe kizárólag dolgozók jöhetnek be.

Az ügyintézés elektronikus és telefonos formában történik.

Titkárság: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

22/ 502-331, 30/743 4154

Könyvtár: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Gazdasági iroda: 22/ 502-555

Beréndiné Kovács Edina: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. (ebédtérítés)

Rózsa Sándorné: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. (pénzügyek)

Kindlné Hegyi Etelka: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. (gazdasági vezető)

A menza szolgáltatóval a márciusi hónap 13-ával bezárólag elszámolásra kerül.

Március 16-tól az étkezést lemondtuk, a tanulóknak visszajáró összeget a következő ebédrendelésnél jóváírjuk.

2. A tanszerek hazavitelének a rendje

2020. március 17., kedd

- 8.00-9.00 óra között: 9. évfolyam

- 9.00-10.00 óra között: 10. évfolyam

- 10.00-11.00 óra között: 11. évfolyam

- 11.00-12.00 óra között: 12. évfolyam

- 15.00-16.00 óra között: 5. 6. 7. és 8. évfolyam

A diákok kísérő nélkül jöhetnek csak be az épületbe!

3. Védőnő és szociális segítő

Az oltások és a szűrések elmaradnak.

A szociális segítő elérhetősége munkaidőben:

Tamásné Háry Ildikó: 70/ 626 5517

Írásbeli jelzések: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

4. A digitális oktatás és a pedagógusokkal való kapcsolattartás rendje

A tanagyag kijelölése, a tanulási folyamat ellenőrzése és támogatása a pedagógusok és a tanulók között online vagy egyéb, személyes találkozást nem igénylő formában történik.

Ennek hivatalos fóruma az e-Kréta. Tanáraink ezen keresztül jelölik ki az elvégzendő feladatokat, tananyagokat, amelyek elsődleges információforrása a tankönyv és a munkafüzet. Március 18-tól (szerda) órarend szerinti munkarendben kezdjük meg a digitális oktatást. Kérjük, hogy lehetőség szerint ne a telefonos applikációt használják!

A távoktatás egyéb és legoptimálisabb formái jelenleg kidolgozás alatt állnak, az e-naplón keresztül folyamatosan tájékoztatjuk Önöket a további lépésekről.

A pedagógusokkal való kapcsolattartás színtere iskolaidőben az e-mail és a Kréta rendszer.

Tisztelt Szülők! Kedves Diákok!

Nehéz időszak előtt állunk, de munkatársaink mindent megtesznek annak érdekében, hogy a távoktatási forma a kívánt eredménnyel működjön. Ennek érdekében elengedhetetlen a hatékony együttműködés, amely megvalósíthatatlan az érintettek fegyelmezett, higgadt és empatikus hozzáállása nélkül.

Tisztelettel kérem Önöket, hogy feltétlenül kísérjék figyelemmel gyermekük tanulási folyamatát! A szülői támogatás jelen helyzetben elengedhetetlen.

A diákokat pedig nagyon kérem, hogy valóban maradjanak otthon, csak digitálisan tartsák a kapcsolatot egymással és ne csoportosuljanak!

Együttműködésüket, segítségüket és támogatásukat magam és kollégáim nevében is nagyon köszönöm!

Tisztelettel:

Csöngei Gabriella

igazgató

Szfvár, 2020. március 16.

Copyright © 2009 Kodolányi János Gimnázium és Szakgimnázium
H-8000 Székesfehérvár, Szabadságharcos út 57. Tel: 22/502-331
Impresszum

EFOP LOGO