Külföldi Nyelvtanulási Program

A 2019-2020-as tanévtől a 9. és 11. osztályos nappali tagozatos gimnáziumi tanulók kéthetes egyéni vagy csoportos nyelvoktatásban vehetnek részt külföldön.

Iskolánk a szülőket az utazással kapcsolatos tudnivalókról személyesen is tájékoztatni fogja.

A tájékoztató pontos időpontjáról a pályázati felület megnyitását és annak megismerését követően informáljuk Önöket.

Az online pályázati felület megnyitása 2020 februárjában várható.

A Külföldi Nyelvtanulási Program pályázatainál a támogatási kérelmet a Tempus Közalapítvány elektronikus pályázati felületén szükséges elkészíteni és benyújtani. Kizárólag a pályázati felületen benyújtott pályázatok részesülhetnek támogatásban.

Kérjük, hogy a személyes tájékoztatóra a honlapunkon elérhető külföldi nyelvi program iskolai szabályzatát szíveskedjenek elolvasni. (A szabályzat megnyitása a bejelentkezés menüpontban történő belépést követően lehetséges. A felhasználónevet és jelszót e-kréta üzenetben fogjuk kiküldeni. http://www.kodolanyi-kozepisk.hu/kulfoldi-nyelvtanulasi-program )

Kérjük, hogy ezen a tájékoztatón a csoportos utazást igénylő szándéknyilatkozatot határidőben benyújtó tanulók mindkét szülője/gondviselője vegyen részt, mert mindkettőjük aláírására szükség lesz a hozzájáruló és felelősségvállaló nyilatkozathoz.

További részletes információk a Tempus Közalapítvány honlapján olvashatóak: https://www.knyp.hu/hu

 

Copyright © 2009 Kodolányi János Gimnázium és Szakgimnázium
H-8000 Székesfehérvár, Szabadságharcos út 57. Tel: 22/502-331
Impresszum

EFOP LOGO