3 vidi jatekosunk

Három Vidi-játékosunk az U16-os válogatott keretében

Németh Attila és Szabó Bálint is ott lesz Telkiben az edzőtáborban.

 vidi 3

Hosszú idő óta ismét van vidis kerettagja korosztályos válogatottunknak, a három fiatal játékosunk szerdáig lesz Telkiben az U16-osok edzőtáborában, hogy bebizonyítsa, helye van a legjobbak között a szűk keretben is. A bő keretbe Németh Attila, (Kodolányi János Gimnázium) Szabó Bálint (Kodolányi János Gimnázium) és Kojnok Zsolt mellett Meszlényi Ábel (Kodolányi János Gimnázium), az U16-os csapat kapusa is kapott meghívót, ám ő betegség miatt most nem utazik.

„Mindannyian nagyon örültünk a meghívónak, természetesen a srácoknak óriási büszkeség, nekünk pedig valahol elismerés, hogy a nyáron elkezdett szakmai munkával jó úton halad a Vidi-utánpótlása. Reméljük, hogy sikerül bizonyítaniuk és a szűkebb keretbe is bejutnak, eredményesek lesznek. Mindhárman nagyon tehetségesek, ráadásul egészen kiváló a mentalitásuk is, eltökéltek, motiváltak, nagyon szeretnének komoly játékossá válni, és ezért mindent meg is tesznek. Nagy megtiszteltetés, hogy ismét van korosztályos válogatottunk, nagyon reméljük, hogy mostantól többször örülhetünk, akár más korosztályoknál is a meghívónak” – mondta Kenyeres Imre, utánpótlás sportigazgató.

Szabó Bálint: A támadó középpályásként és csatár poszton is bevethető fiatal játékos szintén eggyel magasabb korosztályban, az U17-esek között lép pályára. Rendre eredményes a támadásokban, kreatív és gólérzékeny.

Németh Attila: A remek felépítésű belső védő U16-os csapatunk egyik kiemelkedő játékosa. Tempóérzékével és szerelőkészségével kitűnik korosztályában

Copyright © 2009 Kodolányi János Gimnázium és Szakgimnázium
H-8000 Székesfehérvár, Szabadságharcos út 57. Tel: 22/502-331
Impresszum

EFOP LOGO