Cégre fel!

A Cégre fel! egy csapatverseny középiskolásoknak, ahol a való életből vett vállalkozási problémákkal ismerkedhettek meg:

Hogyan kezdj el vállalkozni? Mire van szükséged a vállalkozásod megalapításához? Hogy rakj össze egy üzleti tervet? Képzeld magad a vállalkozók helyébe és oldd meg az esetet!

Az offline forduló során kidolgozott megoldások alapján a legjobban teljesítő csapatok kapnak meghívást a döntőbe. A döntőbe jutva a szakértőkből álló zsűri előtt mérhetitek össze tudásotokat a fődíj megszerzéséért.

106 csapat jelentkezett a versenyre, a 49 csapat készíthetett prezentációt, pályázatot és a zsűri a legjobb 6-ot hívta be a döntőbe.

cegrefelcsoport


A VállalKodó csapat a 11.C gazdasági ismeretek csoportjából meghívást kapott a döntőre. A döntőben a vállalkozásukat kellett bemutatniuk, illetve prezentálniuk 10 percben. A prezentáció végén a szakmai zsűri ugyancsak 10 percben kérdéseket tett fel a vállalkozás beindításával, a költségvetésével, a piaci hatásával kapcsolatban.

Majd sor került az eredmény hirdetésre, ahol a VállalKodo csapat a 4. helyezést érte el.

A csapat tagjai: Balogh Adrienn, Király Orsolya és Lagler Boglárka. (Kísérő, felkészítő tanár: Zsobrák Adél) Gratulálunk!

Video:
https://www.youtube.com/watch?v=nOgPEl2EQhE

 

Copyright © 2009 Kodolányi János Gimnázium és Szakgimnázium
H-8000 Székesfehérvár, Szabadságharcos út 57. Tel: 22/502-331
Impresszum