MIÉRT JÓ KODÓSNAK LENNI?

"Mert nagyon diákközpontú az iskola. Igazán érezhetjük, hogy minden értünk van. Sok jó program volt a Kodós-napokon is. A közösségi programok mindig jól összekovácsolják az osztályt és éreztetik velünk, hogy jó ide tartozni."

MIÉRT JÓ KODÓSNAK LENNI?

"Kodósnak lenni különleges érzés, mert az iskola falain belül egyfajta baráti, meleg érzés fog el. Hallottam más iskolák tanárairól, ismerőseim sokat meséltek, de bevallom őszintén, sehol sem tapasztaltam tanárok és diákok között hasonló viszonyt."

MIÉRT JÓ KODÓSNAK LENNI?

"Én szeretem ezt az iskolát, és ha újra választhatnék, hogy hol tanuljak tovább, újra ezt választanám. A tanárok többnyire rendesek, rendkívül jó tanár-diák kapcsolatok is kialakulnak, szerintem nagy mértékben figyelembe veszik a diákok érdekeit Sok mindenre nyitottak a tanárok az újítások terén."

MIÉRT JÓ KODÓSNAK LENNI?

"Több szempontból is jó döntés volt a Kodolányit választani: lett két nyelvvizsgám, és valós nyelvtudásom. Az öt év alatt tökéletesen megérett a továbbtanulás gondolata. Életre szóló barátságok köttettek." - Bodó Petra

MIÉRT JÓ KODÓSNAK LENNI?

"A sok pozitív vélemény, amiket hallottam az iskoláról és a nyílt nap is teljesen meggyőzött, hogy a Kodolányi megfelelő oktatást tud nekem biztosítani és szerencsére sikerült is felvételt nyernem. A színvonalas nyelvoktatás mellett (én angolt és németet tanultam), minden más tantárgy tanulása nagyon élvezetes volt, mivel nagyon jó szaktanárok tanították azokat." - Wittner Eszter

MIÉRT JÓ KODÓSNAK LENNI?

"Az igazgatóság és a tanári kar rugalmas, a mi szemszögünkből is látják az iskolát.Az igazgató asszony beszédei mindig kellemesen rövidek, érdekesek és nekünk szólnak."

MIÉRT JÓ KODÓSNAK LENNI?

"Az igazgatóság és a tanári kar rugalmas, a mi szemszögünkből is látják az iskolát.Az igazgató asszony beszédei mindig kellemesen rövidek, érdekesek és nekünk szólnak."
Arrow
Arrow
Slider

Meghívó

A Kodolányi János Gimnázium és Szakgimnázium
tisztelettel meghívja Önt az
Innovate to Create€“ Erasmus+ projektzáró kiállítására.
 Köszöntőt mond: Mészáros Attila, Székesfehérvár alpolgármestere
A projektet bemutatja: Dr. Kovács Lászlóné, az intézmény igazgatója, valamint Budai Marianna, a projekt koordinátora
Helyszín: Városháza Díszterme és díszfolyosója (Székesfehérvár, Városház tér 1.)
Időpont: 2017. augusztus 28. hétfő, 11.00 óra
 
Minden érdeklődőt szeretettel várunk!
 

Az Innovate to Create / Újítva alkoss című projekt négy európai iskolában  - Regent High School (London, UK), IES Mossen Alcover (Manacor, Spanyolország), IGS Bertha-von-Suttner KL (Kaiserslautern, Németország), Kodolányi János Gimnázium és Szakgimnázium (Székesfehérvár) tette lehetővé, hogy a résztvevők új ötleteket dolgozzanak ki, valamint hogy az iskolákban, a helyi közösségekben és a régiókban kitágítsák a kreatív és kulturális oktatás határait.

A 2015-2017 között végbement projektet lezáró disszeminációs kiállítás célja a projekt bemutatása a nagyközönségnek, a jó gyakorlatok megosztása más intézményekkel, valamint a nemzetközi kapcsolatokban nyert tapasztalatok átadása.

A kiállítás 2017. szeptember 5-ig tekinthető meg.

Copyright © 2009 Kodolányi János Gimnázium és Szakgimnázium
H-8000 Székesfehérvár, Szabadságharcos út 57. Tel: 22/502-331
Impresszum